ترفند خوشمزه تر کردن لیمو ترش برای استفاده بعنوان میان وعده

همواره ترفندهایی برای زندگی وجود دارد که ما هنوز ازبرخی از آنها آگاهی نداریم.فریز کردن لیمو قطعا یکی از آن هاست.

خبر را برای من بخوان
ترفند خوشمزه تر کردن لیمو ترش برای استفاده بعنوان میان وعده

همواره ترفندهایی برای زندگی وجود دارد که ما هنوز ازبرخی از آنها آگاهی نداریم.فریز کردن لیمو قطعا یکی از آن هاست.

احتمالا هیچوقت سعی نکرده اید لیموهایی که تازه خریداری کرده اید را منجمد کنید،پس حتما اینکار را بکنید و ما دلیل آن را برایتان توضیح خواهیم داد و درخواهید یافت که انجماد لیمو یک ایده عالی است.

لیمو

جای تعجب نیست که لیمو یکی از محبوب ترین میوه های سرتاسر جهان است.افزودن چند قطره آبلیمو، طعم غذا را تازه تر کرده ،یا همگی لذت نوشیدن شربت آبلیمو در تابستان را به یاد داریم ،بعلاوه ویتامین سی موجود در لیمو به سیستم ایمنی کمک کرده و باعث میشود تا بدن با عفونت ها مقابله کند.

لیمو همچنین حاوی موادی است که به جلوگیری از سرطان کمک میکند ،فشار خون را تنظیم کرده و حتی برای سلامت روان هم مفید می باشد و باعث مقابله با افسردگی و استرس می شود.

آیا شما هم از طرفداران لیمو هستید؟

اما نکته ای که وجود دارد اینکه معمولا لیموها بعنوان میان وعده خورده نمیشوند زیرا طعم خیلی ترش دارند،

راهکاری که در اینجا وجود دارد، انجمادکردن است؛

درحقیقت دمای هوای پایین، ترشی میوه را به میزان بسیار زیادی کاهش می دهد و باعث می شود لیمو برای میان وعده مناسب شود.دلیل تفاوت طعم لیموی منجمد ولیموی نگهداری شده در دمای اتاق، میزان اسیدیته آن است؛انجماد لیمو این اسیدیته را کاهش میدهد، به همین دلیل طعم ترش آن به میزان قابل توجهی کمتر میشود.( اسیدیته در هنگام ذوب شدن میوه برمیگردد.)

نکته دیگری که باید بدان توجه داشت ،پوست لیمو 5 تا 10 برابر ویتامین C بیشتری نسبت به آبلیمو دارد؛ به همین دلیل است که حتما باید از پوست آن استفاده کنید به جای آنکه آنرا دور بیاندازید. پوست لیمو طعم و طراوت منحصر به فردی نیز به غذا و نوشیدنی شما میبخشد.فقط مقداری از آن را روی سالاد، بستنی ویا حتی ماکارونی بپاشید و ازعطر و طعم آن لذت ببرید.

اما برای داشتن طعم خوشمزه تر در پوست لیمو ،راهکار پیش رو بازهم انجماد لیمو است، چرا که طعم پوست یخ زده بهتراز پوست معمولی است. پوست منجمد شده لیمو طعم شگفت انگیزی دارد؛ فقط حتما لیمو را قبل از نگهداری در فریزر،بخوبی بشویید و اطمینان حاصل کنید که لیمو قبل از استفاده در مواد غذایی، کاملا یخ زده باشد.

آشپزهای بسیاری در دنیا از این ترفند پخت و پز استفاده می کنند، بنابراین این مطلب را از دست ندهید و خودتان نیز امتحان کنید.