خوردن شیرینی و شکلات زیاد چه کاری با بدن شما می کند؟
دیگر امروزه نمی توان روزی را تصور کرد که بدون خوردن شیرینی و شکلات سپری شود. اما مسئله نگران کننده در زیاد خوردن شکلات و شیرینی جات است. با وجود اینکه می دانیم نباید در خوردن ان ها زیاده روی کنیم اما نمی دانیم آن ها با سلامتی ما چه می کنند.
خوردن شیرینی و شکلات زیاد چه کاری با بدن شما می کند؟
دیگر امروزه نمی توان روزی را تصور کرد که بدون خوردن شیرینی و شکلات سپری شود. اما مسئله نگران کننده در زیاد خوردن شکلات و شیرینی جات است. با وجود اینکه می دانیم نباید در خوردن ان ها زیاده روی کنیم اما نمی دانیم آن ها با سلامتی ما چه می کنند.
قند به طور طبیعی در تمام میوه و سبزیجاتی که ما به طور روزانه از آن ها استفاده می کنیم موجود است اما قندی که می تواند سلامتی شما را تحت تاثیر قرار بدهد قند تصفیه شده است.
شما معمولا این قند را به نام شکر در شکلات و ابنبات می شناسید اما معمولا شیرین کننده های تصفیه شده به نام های شربت ذرت با فروکتوز بالا، ساکارز و دکستروز در دستور العمل این شیرینی ها وجود دارد.
این شیرین کننده ها معمولا در تمام آبنبات ها، دسرهای کارخانه ای و خانگی و حتی نوشیدنی ها شیرین مانند نوشابه وجود دارد. معمولا به شیرین کننده های مایع، آبنبات مایع نیز گفته می شود.
شما با خوردن زیاد این شیرین کننده ها در معرض ابتلا به انواع بیماری قرار می گیرید. مرکز بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد اعلام کرده است مصرف زیاد این شیرین کننده خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
همچنین تشکیل اسید قند در طولانی مدت باعث ایجاد التهاب در بدن و ابتلا به نقرس می شود. ابنبات و شکلات در طولانی مدت می تواند سطح انسولین را افزایش دهد و موجب ایجاد دیابت در فرد شود.
افزایش وزن نیز در اثر خوردن زیاد این شیرین کننده ها ایجاد می شود زیرا میزان کالری خالی در رژیم غذایی روزانه شما را افزایش می دهد و منجر به چاقی می شود.
وجود پلاک های غذا، شکر ناشی از آبنبات، غذاهای پخته شده و نوشیدنی های اشباع شده از قند مایع بر روی دندان واکنش اسیدی نشان داده و در مدت زمان طولانی می توان باعث ایجاد حفره و پوسیدگی دندان ها شود.
آب نبات، شیرینی های پخته شده، نوشابه و سایر نوشیدنی های شیرین مانع عملکرد درست سیستم ایمنی بدن می شوند و شما را در معرض سرماخوردگی، آنفولانزا و ویروس های دیگر قرار می دهند.
شکر یک ماده غذایی با قند خون بالا است زیرا بدن آن را سریع تر به گلوکز تجزیه می کند و باعث افزایش شدید قند خون می شود.مطالعات نشان داده است یک رژیم غذایی با گلیسمی بالا باعث افزایش آکنه می شود. این نشان می دهد که شکر باعث تشدید عوامل ایجاد کننده آکنه می شود.