حتما برای شما هم پیش آمده از مغازه، یک دسته موز کاملا زرد و تازه خریده اید،اما به فردا نرسیده با موزهای قهوه ای روبرو می شوید!در این مقاله ما پنج ترفند را برای تازه نگه داشتن این میوه زرد خوشمزه به اشتراک می گذاریم!
موز از لحظه برداشت از درخت ،شروع به رسیدن و آزاد کردن گاز اتیلن از طریق ساقه خود می کند.وقتی میوه را آویزان کنید ، پروسه رسیدن را کند می کنید.علاوه بر این ،توجه داشته باشید از ضربه زدن به موزهای خود در سینک ظرفشویی و یا ظرف میوه جلوگیری کنید.
همواره وقتی در میوه فروشی هستیم و می خواهیم موزهای سبز و زرد را انتخاب کنیم ، اغلب سراغ گزینه دوم می رویم. آنها فقط خوشمزه به نظر می رسند! بهتر است نوع سبز را انتخاب کنید تا در صورت دیررسیدن به خانه با موزهای پلاسیده روبرو نشوید.
گاز اتیلن را به خاطر می آورید؟ گازی که از ساقه منتشر می شود؟ راهی برای جلوگیری از سرعت بخشیدن به روند رسیدن وجود دارد! به سادگی ساقه را در مقداری فویل پلاستیکی یا ورق قلع بپیچید. بهتر است این کار را برای هر موز جداگانه انجام دهید.
چی؟ موز در یخچال؟ احتمالاً قبلاً آن را ندیده اید. اما این درست است: نگهداری موزهای رسیده و زرد در یخچال می تواند طول عمر میوه را افزایش دهد. با این حال ، ایده خوبی نیست که این کار را با موز سبز انجام دهید.
راه دیگر برای خوب نگه داشتن موز ، انجماد آن است! نکته این است که وقتی موز کاملا رسیده شد این کار را انجام دهیم. پوست آنها را بگیرید و حتی میتوانید بصورت پیش فرض برای استفاده برای ژله یا دسر خود آن را برش دهید.