چرا باید گوجه فرنگی های خود را با چنگال سوراخ کنیم؟
آیا تابحال برای شما نیز پیش آمده که در یک مهمانی بوده اید و برای کمک به صاحبخانه به آشپزخانه رفته و وی مسئولیت خرد کردن گوجه فرنگی برای سالاد را به شما می دهد؟!بله کاملا قابل درک است! همه از این کار متنفر هستیم آن هم با لباس مهمانی! اما نگران نباشید ما اینجا هستیم تا امروز ترفندی به شما یاد بدهیم. از آن ترفندهایی که وقتی با آن روبرو می شویم ما را به فکر فرو می برد که چرا زودتر از این به فکرمان نرسیده است؟! این ترفندی که امروز برای شما تهیه کرده ایم شامل یک عدد گوجه فرنگی و دو چنگال است.
قبل از اینکه به این ترفند مفید بپردازیم ، انواع گوجه فرنگی موجود در بازار و کاربردشان را باهم مرور کنیم
انواع گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی گوشتی
همه ما درباره این گوجه فرنگی ها می دانیم، زیرا این گوجه فرنگی ها معمولاً ارزان ترین آنها هستند و برای استفاده در سوپ، آش و سالاد کاربرد دارند.
گوجه گیلاسی
این گوجه فرنگی های ریز مورد علاقه بسیاری از مردم هستند. طعم خوب و شیرینی دارند و به عنوان میان وعده میتوان از آن استفاده کرد. این گوجه فرنگی ها با پنیر نیز ترکیب خوشمزه ای درست می کند. بنابراین ممکن است بخواهید این نوع گوجه را به پنیر روی پیتزا اضافه کنید که کاری بسیار شایسته ای است.
نکته اضافی: آیا شما با گوجه فرنگی معمولی سالاد درست می کنید؟ سعی کنید چند گوجه گیلاسی را نیز به آن اضافه کنید تا یک طعم ترش و شیرین جذاب در سالادتان داشته باشید!
دو چنگال در یک گوجه فرنگی
حال برسیم به ترفند آسانی که باعث میشود زمان کمتری را در آشپزخانه بگذرانیم و نتیجه ی حرفه ای تری نیز داشته باشیم. اگر می خواهید این ترفند را امتحان کنید چنگال ها را به طول گوجه فرنگی فرو کنید و چنگال ها فقط با یک دندان همپوشانی داشته باشند. سپس ، گوجه فرنگی را روی تخته قرار داده و با استفاده از چاقو بین دندانهای چنگال را برش دهید. به این ترتیب می توانید برش هایی با اندازه یکسان را در عرض چند ثانیه داشته باشید.ساده است ،نه؟