6 اشتباهی که همه افراد موقع پختن برنج مرتکب می شوند
برنج یکی از اصلی ترین غذا هایی است که همه مردم آن را مصرف می کنند. با این وجود هنگام پخت برنج اشتباهات رایجی وجود دارد که بسیاری مرتکب آن ها می شوند.
6 اشتباهی که همه افراد موقع پختن برنج مرتکب می شوند
برنج یکی از اصلی ترین غذا هایی است که همه مردم آن را مصرف می کنند. با این وجود هنگام پخت برنج اشتباهات رایجی وجود دارد که بسیاری مرتکب آن ها می شوند.
1. استفاده از قابلمه های نازک: قابلمه هایی که سطح زیرین آنها نازک است گرما را به خوبی پخش نکرده و در نتیجه برنج به خوبی پخته نشده و دم نمی کشد. برای پخت برنج بهتر است از قابلمه های ضخیم استفاده شود.
2. عدم رعایت نسبت آب و برنج: برای پختن برنج بهترین حالت استفاده از 240 میلی لیتر آب برای 175 تا 185 گرم برنج است. در صورتی که برنج قهوه ای پخت می کنید از 300 میلی لیتر آب استفاده کنید.
3. قبل از پخت برنج حتما آن را بشویید: امروزه با وجود برنج های بسته بندی شده دیگر نیاز چندانی به شستن برنج نیست اما عدم شستن آن باعث کف کردن آب برنج شده و ممکن است قابلمه و گاز شما را کثیف کند.
همچنین پختن برنج نشسته می تواند باعث بهم چسبیدن دانه های برنج به یکدیگر شده و در نتیجه کیفیت غذای شما کاهش می یابد. در صورتی که از برنج های غیر بسته بندی استفاده می کنید لازم است برای رعایت بهداشت حتما آنها را به خوبی بشویید.
4. دم نکردن برنج: برخی از افراد عادت دارند که برنج خود را در مدت بسیار کوتاهی دم می کنند اما برای داشتن یک برنج خوب پخته شده بهتر است به خوبی اجازه دهید دم بکشد. توجه داشته باشید که پیش از دم کردن برنج یا آب قابلمه را خالی کرده یا اجازه دهید به خوبی جوشیده و تمام شود.
5. هم زدن برنج هنگام پخت: وقتی برنج شما در قابلمه در حال جوشیدن است سعی کنید آن را هم نزنید و کمترین تماس را با آن داشته باشید. هم زدن برنج می تواند باعث نشاسته ای شدن آن شده و طعم و شکل غذا را خراب کند.
6. عدم اضافه کردن نمک: به برنج در حال جوشیدن حتما نمک اضافه کنید تا برنج له نشده و شکل خود را حفظ کند. همچنین این کار طعم خوبی به غذای شما می دهد.