چرا باید از گذاشتن طولانی مدت نان داخل کابینت خودداری کرد؟

آیا تا به حال نان را روی پیشخوان آشپزخانه خود می گذاشتید؟ به این دلیل نباید این کار را بکنید.

خبر را برای من بخوان

چرا باید از گذاشتن طولانی مدت نان داخل کابینت خودداری کرد؟

ما عاشق خوردن نان هستیم. و بیشتر از آن ،عاشق خوردن نان تازه! دلمان نمیخواهد وقتی نان را گاز میزنیم با نان کهنه و بیات شده روبرو شویم. خب چکاری باید انجام داد؟ برخی از افراد نان های خود را روی پیشخوان یا درون کابینت می گذارند ، اما این راه خوبی برای نگهداری نان نیست.

پیشخوان آشپزخانه

پیشخوان آشپزخانه احتمالاً یکی از محبوب ترین مکانها برای نگهداری یک تکه نان است که در یک کیسه پلاستیکی یا کاغذی نگهداری می شود. به این ترتیب ، شما همیشه به نان دسترسی پیدا می کنید و می توانید هنگام گرسنگی به راحتی یک لقمه برای خود درست کنید. اما ، باید بدانیم بهترین روش نگهداری نان ،گذاشتن بلافاصله آن پس از خرید در فریزر است. مطمئناً ، ابتدا باید آنرا یخ زدایی کنید ، اما پس از آن ، می توانید از یک ساندویچ با نان تازه و با کیفیت لذت ببرید. بله ، بهتر است به جای پیشخوان از فریزر خود استفاده کنید.

نان تازه

کپک

اما مهمترین دلیل اینکه چرا نان خود را در پیشخوان نگه ندارید این است که خیلی زود کپک می زند. دمای اتاق دمای ایده آل برای رشد کپک ها است. اگر یک کیسه نان روی پیشخوان بگذارید ، کپک ها تقریباً بلافاصله شروع به رشد می کند و در عرض چند روز مشاهده خواهید کرد که نقاط کپک زده و سیاه ظاهر می شوند. به همین دلیل برای شما و سلامتی شما بسیار بهتر است که نان را در فریزر قرار دهید و در صورت نیاز آن را به راحتی بیرون بیاورید.