معروف ترین پنیرهای دنیا که نباید خوردن آن ها را از دست بدهید
پنیر یکی از فرآورده های لبنی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و به شیوه و طعم های مختلف در هر ناحیه تهیه می شود.
معروف ترین پنیرهای دنیا که نباید خوردن آن ها را از دست بدهید
پنیر یکی از فرآورده های لبنی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و به شیوه و طعم های مختلف در هر ناحیه تهیه می شود.
با توجه به تهیه متفاوت آن ها در هر نقطه از جهان با این حال برخی از این پنیرها دارای شهرت جهانی هستند و در بیشتر کشورهای دنیا می توانید آن ها را پیدا کنید.
در این مطلب معروف ترین پنیر های دنیا و کشور مبدأ آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد.
۱. پنیر بری
این پنیر در کشور فرانسه تولید می شود که عطر و طعمی ملایم و بافت نرم و خامه ای دارد. همچنین دارای یک روکش سفید و به رنگ زرد کم رنگ است.
این پنیر نرم و خامه ای شکل متعلق به منطقه بری در کشور فرانسه است. این پنیر دارای مرکزی نرم و لطیف است که روکشی نازک پوشیده شده است. پنیر بری نوعی پنیر خامه ای با چربی بالا محسوب می شود.
۲.پنیر چدار
این پنیر متعلق به کشور انگلستان است و عطر و طعم ملایم تا تندی دارد و بافت آن می تواند نرم یا ترد باشد و رنگ آن به طور عمده سفید یا نارنجی است.
این پنیر یکی از معروف ترین پنیرهای دنیا متعلق به دهکده چدار در منطقه سامرست انگستان است. پنیر چدار طعم های مختلفی از ملایم تا تند و قوی دارد و در بین پنیر های دیگر به راحتی قابل تشخیص است.
۳.پنیر کاتج
این پنیر متعلق به ایالات متحده است و عطر و طعم ملایمی دارد و در عین حال بافت آن مرطوب و خامه ای است و ظاهری شبیه به سرشیر دارد.
پنیر کاتج برای اولین بار در قرن ۱۹ در آمریکا با تولید دلمه های اسیدی در شیر که حاصل کشت باکتریایی بود تولید شد.. این پنیر محبوب در آمریکا سرشار از پروتئین و انواع مواد مغذی است.
۴. پنیر فتا
مبدا تولید این پنیر کشور یونان است و دارای عطر و طعم ملایمی دارد. بافت آن از نرم تا ترد متغیر و رنگ آن سفید است.
پنیر فتا یکی از مشهور ترین انواع پنیر یونانی است که از شیر گوسفند و یا ترکیب شیر گوسفند و بز تهیه می شود. این پنیر در نسبت با پنیرهای دیگر سفت تر و چربی کمتری دارد و میزان مواد مغذی بیشتری دارد.
۵.پنیر موزارلا
این پنیر متعلق به کشور ایتالیا است. این پنیر دارای بافتی نرم و چرب و عین حال عطر و طعم ملایمی دارد و به رنگ کرم است.
این پنیر متعلق به شمال ایتالیا است و از شیر بوفالوی ایتالیایی تولید می شود اما اخیرا آن را از شیر گوسفند، گاو و بز نیز تهیه می کنند. موزارلا دارای دو نوع تازه و خشک شده است.