با خوردن این موادغذایی به جنگ دیابت نوع دو بروید
دیابت یا بیماری قند خون ارتباط بسیار مستقیمی با رژیم غذایی شما دارد و می تواند تحت تاثیر تغذیه شما رو به بهتر شدن و یا بد تر شدن برود.
از آنجايي كه بيماران ديابت نوع دو در سنين بالاتري قرار دارند، مهم ترين كاربه عنوان اولین قدم در اين بيماران، كنترل وزن مي باشد. سپس در دومین قدم باید اصلاحاتی را در رژیم غذایی خود اعمال کنند.
توصيه هاي تغذيه اي براي بيماران مبتلا به ديابت نوع دو
1. مصرف فيبرهاي محلول به ميزان 25 گرم به ازاي هر 1000 كيلوكالري ضمن ايجاد احساس سيري ، مي تواند به كنترل قندخون كمك كند. يكي از انواع فيبرهاي محلول پكتين مي باشد كه در سيب ، مركبات مثل پرتقال، ليمو و گريپ فروت ، توت فرنگي ، هويج و غلات سبوس دار وجود دارد.
2. تعداد وعده هاي غذايي خود را افزايش دهيد.
3. حتما قبل از صرف غذا از سالاد يا موادغذايي كم كالري مانند كاهو، كرفس، ژله بدون قند و سوپ هاي ساده و كم كالري استفاده كنيد.
4. از مصرف آب ميوه در صبح و به صورت ناشتا خودداري كرده و به جاي آن در طول روز از ميوه تازه استفاده كنيد.
5. از نوشيدني ها و دسرهاي بدون قند استفاده كنيد.
6. آرد گندم كامل را جانشين آرد سفيد كنيد.
7. از مصرف روغن ماهي و مكمل نياسين خودداري كنيد زيرا باعث افزايش قند خون مي شوند.
8. مصرف چربي ها را در برنامه روزانه غذايي خود طبق نظر متخصص تغذيه كاهش دهيد.
9. روزانه 8 ليوان آب بنوشيد.