سایت خبری طلا

چگونه اسپاسم عضلانی را در سریع ترین زمان ممکن برطرف کنیم ؟

منبع: سایت طلا


اسپاسم عضلانی به طور معمول به گرفتگی در عضلات نواحی مختلف بدن ایجاد می شود که به دلیل ‌عدم فعالیت و خشک کردن ماهیچه و عضلات بدن است.


چگونه اسپاسم عضلانی را در سریع ترین زمان ممکن برطرف کنیم ؟


اسپاسم عضلانی به طور معمول به گرفتگی در عضلات نواحی مختلف بدن ایجاد می شود که به دلیل ‌عدم فعالیت و خشک کردن ماهیچه و عضلات بدن است.

در اسپاسم عضلانی نواحی مختلفی در بدن می تواند درگیر این مسئله شود و در عین حال علاوه بر خشک بودن ماهیچه و عضلات می تواند ناشی از یک حرکت نامناسب بدن باشد که منجر به پیچیدگی، گره و کشیدگی ماهیچه و عضلات بدن می شود.

از جمله درمان های موضعی که برای برطرف کردن اسپاسم عضلانی استفاده می شود می تواند به این موارد اشاره کرد.

۱. کشش: کشش ناحیه ای که اسپاسم عضلانی دارد معمولاً می تواند به بهبود یا جلوگیری از بروز اسپاسم کمک کند.

۲. ماساژ: ماساژ می تواند راهی عالی برای تسکین درد جسمی و گرفتگی عضلات باشد. عضلات موجود در اسپاسم را به آرامی مالش دهید.

۳. استفاده از کمپرس گرم یا سرد: برای اسپاسم مداوم چند بار در روز ، یک بسته یخ را روی ماهیچه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بمالید و یا از حمام و آب گرم برای ناحیه اسپاسم استفاده کنید.

همچنین برای درمان اسپاسم عضلانی می توانید از طریق تغذیه نیز کمک بگیرید. در ادامه مواد غذایی مفید برای برطرف کردن اسپاسم عضلانی را به شما معرفی خواهیم کرد.

1. گروه لبنيات که پروتئين و کلسيم آنها بسيار بوده و با هيچ گروه ديگري قابل مقايسه نيست. اين گروه‌ حاوي ويتامين B2 نیز می باشد که فوق العاده مفید است. مصرف اين گروه از مواد غذايي بسيار توصيه مي‌شود، زيرا در صورت عدم دريافت کافي، دچار کمبود کلسيم و ويتامين B2 مي‌شويم که عامل اصلي گرفتگي عضلاني شناخته شده‌اند.

2. گروه گوشت‌ و ماهي که حاوي پروتئين و آهن بوده و عدم مصرف‌شان سبب کمبود ويتامين B12 و کم‌خوني مي‌شود.

3. گروه چهارم که شامل ميوه و سبزيجات است، هم موجب دريافت فيبر مي‌شود و هم انواع ويتامين‌ها و املاح را به بدن مي‌رساند.

4. غذا هایی مانند موز، سیب زمینی شیرین، آووکادو، لوبیا و عدس، هندوانه، خربزه، طالبی، شیر، گیاهان با برگ سبز و تیره، آب پرتقال، مغزها و دانه ها، گوجه فرنگی و در نهایت آب گوجه فرنگی تاثیر بسیاری در بهبود اسپاسم دارند.