سایت خبری طلا

راهکارهایی کاربردی برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

منبع: bonappetit


با این چند راهکار ساده دیگر پول خود را برای خرید موادغذایی فاسد و تقلبی دور نریزید.


راهکارهایی کاربردی برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

با این چند راهکار ساده دیگر پول خود را برای خرید موادغذایی فاسد و تقلبی دور نریزید.

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که پس از خرید موادغذایی و در هنگام استفاده کردن از آن ها متوجه شده باشید که آن ها فاسد شده اند و تاریخ مصرف آن ها گذشته است و یا با تقلبی بودن آن ها مواجه شده باشید.

روش های ساده ای وجود دارد که شما می توانید با امتحان کردن آن ها پس از خرید محصولات غذایی و ثابت شدن تقلبی بودن دیگر به سراغ خریدن این محصولات نروید.

تخم مرغ: برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آن را در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.

عسل: برای تشخیص عسل واقعی‌، آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.

چای: چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ می دهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است.

ماهی: آبشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند.

برنج: برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه می دهد.

زعفران: زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمی شود و عطر و بو دارد.

میوه های خشک: میوه های خشکی که رنگ های فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند.

کره: کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی شود و حالت بریده بریده پیدا می کند.