راهکارهایی کاربردی برای تشخیص مواد غذایی تقلبی
با این چند راهکار ساده دیگر پول خود را برای خرید موادغذایی فاسد و تقلبی دور نریزید.
ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که پس از خرید موادغذایی و در هنگام استفاده کردن از آن ها متوجه شده باشید که آن ها فاسد شده اند و تاریخ مصرف آن ها گذشته است و یا با تقلبی بودن آن ها مواجه شده باشید.
روش های ساده ای وجود دارد که شما می توانید با امتحان کردن آن ها پس از خرید محصولات غذایی و ثابت شدن تقلبی بودن دیگر به سراغ خریدن این محصولات نروید.
تخم مرغ: برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آن را در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
عسل: برای تشخیص عسل واقعی، آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
چای: چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ می دهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است.
ماهی: آبشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند.
برنج: برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه می دهد.
زعفران: زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمی شود و عطر و بو دارد.
میوه های خشک: میوه های خشکی که رنگ های فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند.
کره: کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی شود و حالت بریده بریده پیدا می کند.