لیستی مهم از موادغذایی که باید چه مدتی در فریزر و یخچال نگهداری کنید
موادغذایی دارای تاریخ مصرف و انقضایی هستند که مدت زمان استفاده و فاسد شدن آن ها رانشان می دهد.
یکی از نکاتی که بسیاری از افراد به آن توجهی ندارند مدت زمان مفيد مواد غذایی در یخچال و فریزر است که بعضی از این موارد را در لیست برای شما آورده ایم تا بتوانید به درستی از آن ها استفاده کنید تا سلامتی خود و خانواده تان به خطر نیافتد.
شیر تازه : در یخچال ۵ تا ۷ روز
شیر بسته بندی باز شده : در یخچال ۲ تا ۳ روز
خامه چرب : در یخچال ۱ روز
ماست : در یخچال ۷ روز
پنیر پیتزا : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ ماه
کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ٨ ماه
بستنی : در فریزر۲ ماه
تخم مرغ تازه با پوست : در یخچال ۳ هفته
تخم مرغ آب پز سفت : در یخچال ۱ هفته
مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ٣ ماه
مرغ – بوقلمون درسته : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته
دل و جگر مرغ: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ٢ ماه
گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ٢ ماه
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال ۳-۵ روز، در فریزر:۶ ماه
سوسیس : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان) : در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه
فیله ماهی : در فریزر : ٨ ماه
سبزی خورشت يا كوكو 2 تا 3 ماه در فریزر
سیب : در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ٦ ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه
موز : در فریزر: ۸-۱۲ ماه
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴ ماه
خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ٤ ماه
آناناس: در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴ ماه
ذرت: در فریزر : ٥ ماه
کاهو : در یخچال ۱ هفته
قارچ ها و بامیه : در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸ ماه
نان : در فریزر : ۶ ماه
پنیر: در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴ ماه