با خوردن این چند ماده غذایی کنترل قند خون خود را در دست بگیرید
قند خون یکی از مهم ترین مسائلی است که افراد دیابتی باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند تا بتوانند دیابت خود را کنترل کنند.
اگرچه عواملی مانند وزن بدن ، فعالیت ، استرس و ژنتیک نیز در حفظ قند خون نقش دارند ، اما رعایت رژیم غذایی سالم برای کنترل قند خون ضروری است. به طور کلی برخی از از انواع سبزیجات وجود دارد که بیشترین تاثیر را در کاهش قند خون افراد دیابتی دارد.
اگرچه برخی از موادغذایی مانند کربوهیدرات ها و قندهای اضافه می توانند در بالا رفتن قند خون شما نقش داشته باشند در عین حال برخی دیگر از موادغذایی نیز می توانند در کنترل قند خون و حفظ سلامتی شما نقش داشته باشند.
1. گل کلم
مصرف روزانه ۱۲۲ گرم از این سبزی تا ۱۴ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲را کاهش می دهد.
2. مارچوبه
هنگام خرید مارچوبه ساقه های سبز و روشن آن را انتخاب کنید.
3. اسفناج
رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز تیره مانند اسفناج خطر ابتلا به دیابت را تا حدود زیادی کاهش می دهد.
4. گوجه فرنگی
سرشار از ویتامین های A,C ، پتاسیم ، لیکوپن و آنتی اکسیدان های قوی است که با کاهش دیابت در ارتباط است.
5. خیار
عصاره خیار میتواند برای کاهش قند خون مفید باشد. خیار کربوهیدرات و کالری پایینی دارد؛ اما از نظر ویتامینها و مواد مغذیای که ممکن است به کاهش سطح قند خون و بهبود سلامت عمومی کمک کنند، غنی است.
6. کدو سبز
کدو، مانند بسیاری از سبزیجات، دارای ویتامینها و مواد مغذی بالایی است. این سبزی تابستانه حاوی آنتیاکسیدانهای مفیدی است که میتوانند به کاهش قند خون و بهبود سطح انسولین کمک کنند.
7. بروکلی
بروکلی یک منبع منحصربهفرد فیبر است که باعث میشود بخشی اجتنابناپذیر از رژیم غذایی دیابتی باشد. بسیاری از مطالعات این واقعیت را ثابت کردهاند که سولفورفان موجود در بروکلی از سلولها در برابر آسیب محافظت میکند