غذاهایی که مصرف زیاد آن ها باعث ایجاد سرطان می شود
این نکته که اگر شما به یک غذا علاقه دارید و یا زیاد آن را مصرف می کنید به این معنا نیست که آن غذایی سالم است بلکه ممکن است یک غذای سرطان زا باشد که باید از آن دوری کنید.
غذاهایی که مصرف زیاد آن ها باعث ایجاد سرطان می شود
این نکته که اگر شما به یک غذا علاقه دارید و یا زیاد آن را مصرف می کنید به این معنا نیست که آن غذایی سالم است بلکه ممکن است یک غذای سرطان زا باشد که باید از آن دوری کنید.
در ادامه غذاهایی را به شما معرفی خواهیم کرد که آن ها را به طور روزمره به مقدار زیادی مصرف می کنید اما نمی دانید که آن ها سرطان زا هستند
1. پاپ کورن در مایکروویو
پاپ کورن هایی که داخل بسته بندی آماده پخت در مایکروویو هستند بعد از پخت حاوی ماده سرطانزای (PFOA) می شوند.
2.غذاهای کنسروی
لایه داخلی اکثر کنسروها حاوی ماده سرطان زای Bisphenol-A است. به ویژه این ماده سرطان زا در کنسروهای گوجه فرنگی و رب گوجه در مقادیر بسیاری یافت می شوند.
3.نوشیدنی های دارای شکر
نوشابه، آبمیوه صنعتی، نوشیدنی انرژی زا و شیرهای طعم دار با شکر بسیار زیادی تهیه شده اند که مصرف مداوم این نوشیدنی ها باعث چاقی و با ایجاد سرطان های مختلف در ارتباط است.
4.گوشت های پروسس شده
سازمان بهداشت جهانی اثر سوسیس، کالباس، هات داگ و بیکن بر ایجاد سرطان روده را تایید کرده و آن ها را سرطان زا ترین گروه غذایی می داند. نیترات و سایر مواد سمی موجود در آن ها موجب افزایش مطر ایجاد سرطان می شود.
5. چیپس و سیب زمینی سرخ شده
هنگامی که سیب زمینی با حرارت بسیار بالایی سرخ می شود اکریلامید که ثابت شده است موجب سرطان می شود. ایجاد می گردد و چیپس نیز حاوی مقدار زیادی اکریلامید است.