ساختمانی که در نقش شارژر بیسیم است
محققان سیستمی را برای انتقال ایمن برق از طریق هوا توسعه داده اند و به طور بالقوه کل ساختمانها را به مناطق شارژ بی سیم تبدیل می کنند.
به گزارش موبوایران، محققان سیستمی را برای انتقال ایمن برق از طریق هوا توسعه داده اند و به طور بالقوه کل ساختمانها را به مناطق شارژ بی سیم تبدیل می کنند.
این فناوری در مطالعه جدید ارائه شده در Nature Electronics، می تواند 50 وات قدرت را با استفاده از میدان های مغناطیسی ارائه دهد.
آلانسون سمپل نویسنده مطالعه، استاد علوم کامپیوتر و مهندسی در دانشگاه میشیگان می گوید: علاوه بر بدون اتصال کردن تلفن ها و لپ تاپ ها، این فناوری همچنین می تواند به دستگاه های پزشکی کاشته شده کمک و امکانات جدیدی را برای روبات های سیار در خانه ها و تأسیسات فراهم کند.
این تیم همچنین در حال پیاده سازی سیستم در فضاهایی هستند که کوچکتر از اندازه اتاق هستند، به عنوان مثال جعبه ابزاری که ابزارهای داخل آن را شارژ می کند.
این امر واقعاً پیشرفت زیادی در دنیای رایانه در همه جا را بالا می برد؛ شما می توانید یک کامپیوتر را در هر چیزی قرار دهید بدون اینکه راجع به شارژ یا وصل کردن آن نگران باشید.
کاربردهای بالینی زیادی نیز در این زمینه وجود دارد. به عنوان مثال ایمپلنت های قلب امروزی به سیم نیاز دارند که از پمپ به داخل بدن به منبع تغذیه خارجی برسد. این سیستم خطر عفونت را کاهش داده و کیفیت زندگی بیماران را بهبود بخشد.
دانشمندان این فناوری را در یک اتاق آزمایش آلومینیومی ساخته شده با ابعاد تقریبی 10 فوت در 10 فوت نشان دادند. آنها از لامپ های بیسیم، فن ها و تلفن های همراه استفاده می کنند که می توانند بدون توجه به محل قرارگیری افراد و اثاثیه منزل از هر جایی در اتاق جریان داشته باشند.
به گفته محققان این سیستم پیشرفت بزرگی نسبت به تلاش های قبلی در سیستم های شارژ بیسیم است که از اشعه مایکروویو به طور بالقوه مضر استفاده می کردند یا دستگاه هایی را می بایست روی پدهای مخصوص شارژ قرار می دادند. در عوض، از یک سطح رسانا در دیوارهای اتاق و یک قطب رسانا برای تولید میدان های مغناطیسی استفاده می کند.
محققان می گویند این سیستم را می توان به راحتی در ساختارهای بزرگتر مانند کارخانه ها یا انبارها افزایش داد در حالی که هنوز دستورالعمل های ایمنی موجود برای قرار گرفتن در معرض میدان های الکترومغناطیسی را رعایت می کند.