اگر این نشانه ها را دارید از دیگران باهوش تر هستید
بسیاری از ما معتقدیم که از دیگران باهوش تر هستیم و یا حداقل از هوش بسیار بالایی برخورداریم. حال وقت ثابت کردن این موضوع است؛ اگر این نشانه ها را درون خود می بینید احتمالا حق با شماست.
بسیاری از ما معتقدیم که از دیگران باهوش تر هستیم و یا حداقل از هوش بسیار بالایی برخورداریم. حال وقت ثابت کردن این موضوع است؛ اگر این نشانه ها را درون خود می بینید احتمالا حق با شماست.
در اینجا قصد داریم ده نشانه را به شما بگوییم که نشان دهنده نبوغ پنهان در یک شخص است. آیا شما ده نشانه را درون خود پیدا کردید؟ آن را با ما در میان بگذارید.
1. احساس خستگی و کسل شدن: افراد باهوش معمولا در هنگام انجام کار های معمولی احساس کسالت می کنند چرا که ذهن آنها به طور کامل با آن درگیر نمی شود.
2. احساس جوانی: افراد باهوش با گذر زمان و افزایش سنشان همچنان احساس جوانی می کنند.
3. دچار شدن به بحران های وجودی: افراد با استعداد اغلب از بحران های وجودی در زندگی خود شکایت می کنند. برای این افراد بسیار مهم است که مأموریت و هدف خود را بیابند و در غیر این صورت دچار مشکلات روانی می شوند.
4. مشکل در ایجاد رابطه عاشقانه: افراد باهوش همه جا موفق نیستند. معمولا آنها در برقراری روابط عاشقانه مشکلات بسیاری داشته و در بسیاری از اوقات افرادی را ترجیح می دهند که هوش عاطفی بالایی داشته باشند.
5. جویدن ناخن ها: برای افراد باهوش ترک و تغییر دادن عادت های بد بسیار سخت تر از دیگران است. همچنین جویدن ناخن ها نشانه استرس و کمال گرایی نیز می باشد.
6. فراموشی: افراد باهوش معمولا غرق در ایده ها و افکار خود شده و انجام کار های روزمره خود را فراموش می کنند.
7. توانایی حل مسئله: استفاده از روشهای اصلی برای حل مسائل در زندگی روزمره می تواند نشان دهنده عقل بالا باشد و توانایی ما در تفکر خلاق نمونه بارز آن است.
8. همه جا دیر می کنند. این افراد به سختی می توانند برنامه های خود را منظم بچینند و تفکری خلاق تر دارند.
9. توانایی نه گفتن به خود: به نظر می رسد که صبر یک ویژگی مثبت ساده نیست بلکه نشان دهنده رشد فکری است. دانشمندان معتقدند افرادی که قادر به ارزیابی دقیق گزینه ها هستند و قادر به مقاومت در برابر خواسته های تکانشی هستند هنگام آزمایش سطح هوش خود نتایج بهتری را نشان می دهند.
10. امتناع از باهوش دانستن خود: در روانشناسی چیزی به نام اثر فریبنده - کروگر وجود دارد که بیان می کند افراد کم صلاحیت معمولاً تمایل دارند که توانایی های فکری خود را بیش از حد ارزیابی کنند. افراد واجد شرایط اغلب توانایی های خود را به اندازه کافی درک نمی کنند و سطح واقعی دانش خود را دست کم می گیرند.