اشتباهی که در آب پز کردن سیب زمینی نمی دانستید

در مطلب زیر نکاتی را درباره آب پز کردن سیب زمینی به شما می‌گوییم که نمی‌دانستید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا ، بیشتر اوقات مردم آب سرد روی سیب زمینی می‌ریزند. در نتیجه، سیب زمینی در طی فرایند آب پز، بیشتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد. سالم‌ترین راه حل این است که سیب زمینی خام را در آب جوش قرار دهید و فقط وقتی نرم شد به آن نمک بزنید.

سیب زمینی‌های تازه (خوب شسته شده یا پوست کنده) در آب جوش غوطه ور می‌شود و کافی است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط آن را بجوشانیم.

سیب زمینی‌های کهنه باید با پوست جوشانده شود، زیرا بهترین مواد در زیر پوست آن قرار دارد. در صورت پوست کندن، باید تا حد ممکن نازک، پوست کنده شود. سیب زمینی پوست کنده را می‌توانید به قطعات کوچک ریز کنید تا زمان پخت را کاهش دهید.‌
می‌توانید ۲۵۰ میلی لیتر شیر به ازای هر لیتر و کره و پیاز را به آبی که سیب زمینی در آن در حال جوشاندن است، اضافه کنید تا طعم آن‌ها بهتر شود. سیب زمینی منبع عالی ویتامین C است. سبزیجات با ریشه متوسط می‌توانند یک چهارم نیاز روزانه شما به ویتامین c را تأمین کنند. علاوه بر این، فرد با خوردن سیب‌زمینی منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد دریافت می‌کند.

ابتدا سیب زمینی‌ها را انتخاب کنید. برای این کار سیب زمینی باید کاملاً زرد باشد. سبز رنگ بودن حتی قسمت کوچکی از سیب زمینی باعث تلخ شدن آن بعد از پختن می‌شود و ممکن است برای معده تان ایجاد ناراحتی کند.

سیب زمینی نباید پژمرده، خراب یا کرم خورده باشد. ابتدا خرابی‌های آن را بگیرید و قبل از آب پز کردن آن را خوب بشویید تا پوستش تمیز شود. برای این کار یک برس تمیز و استفاده نشده مخصوص ظرف شویی بردارید.

هر یک از سیب زمینی‌ها را زیر آب سرد با برس تمیز کنید تا خاک و کثیفی‌هایی که به پوست سیب زمینی چسبیده است از آن جدا شود. می‌توانید سیب زمینی‌ها را خشک کنید و برای این که وقتی آن‌ها را می‌پزید پوست تردی داشته باشند، روی آن‌ها کره و نمک بمالید.