سایت خبری طلا

اگر پوستتان به اپل واچ حساسیت دارد این کارها را انجام دهید

منبع: دیجی مگ


اگر شما هم به دلیل اینکه ساعت هوشمند اپل واچ با پوست دستتان سازگار نیست شاهد چیزهایی نظیر حساسیت و التهاب شده‌اید، اپل پیشنهاد می‌کند سه کار را انجام دهید که در این مطلب به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.


به گزارش موبوایران، اگر شما هم به دلیل اینکه ساعت هوشمند اپل واچ با پوست دستتان سازگار نیست شاهد چیزهایی نظیر حساسیت و التهاب شده‌اید، اپل پیشنهاد می‌کند سه کار را انجام دهید که در این مطلب به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

یکی از کاربران آمریکایی اهل کارولینای شمالی با نام «ان بریسی» به‌تازگی مدعی شد اپل واچ پوست دستش را ملتهب کرده است. او در توضیحات خود این‌طور گفت که احساس می‌کرده مچ دستش در حال سوختن است. او در ابتدا تصور کرد زنبوری به زیر ساعت رفته و او را نیش زده است چرا که به‌شدت می‌سوخت و درد داشت. اما بعدا متوجه شد که به خاطر ساعت هوشمندی است که در دست دارد.

اپل واچ می‌‌تواند باعث یک سری واکنش‌ها و همچنین حساسیت پوست روی دست برخی از افراد شود

به گزارش بریسی،‌ التهاب دردناکی که در ابتدا روی دست او وجود داشت سوزش شدیدی را ایجاد کرده بود. اما صبح روز بعد اندازه‌ی مچ دست بریسی بزرگ‌تر شد. در واقع بهتر است بگوییم مچ دست او به اندازه‌ی حدود ۵ الی ۶ سانتی متر متورم شد. نقطه‌ی التهاب هم دیگر کوچک نبود و این‌بار تبدیل به یک دایره‌ی قرمز رنگ بزرگ شده بود.

بریسی این موضوع را با اپل در میان گذاشت چرا که حساسیت پوست او به اپل واچ بسیار شدید بود. او به گفته‌ی خودش باید مطمئن می‌شد آیا اپل واچ او اصلا سالم و اصلی هست یا اینکه باید کارهایی برای بهبود وضعیت آن انجام داد. بسیاری از کاربران از این ساعت‌ها استفاده می‌کنند و حق دارند از این بابت که ممکن است روزی این محصولات با دستشان واکنش شدید نشان دهند آگاه باشند.

با تحقیقات صورت گرفته، متوجه شدیم که نه تنها بریسی بلکه ۱۸ نفر دیگر هم شکایت مشابهی را در کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی به ثبت رسانده‌اند. با بررسی این شکایات دریافتیم اپل واچ می‌تواند باعث ایجاد تاول، سوختگی، سوختگی و پوست شدن دست، التهابات قرمز رنگ شدید، خارش، اگزمای خشک و به صورت کلی مشکلاتی از این دست شود. حتی در فروم خود اپل هم شاهد انتشار تصویری از نقاط قرمز رنگ روی پوست بودیم که به نظر می‌رسید سوختگی باشد.

شبکه‌ی WABC نیویورک داستان بریسی را پوشش داد و گفت پوست دست این شخص بعد از گرم شدن ساعت اپل واچ حساسیت نشان داد و سوخت. البته این اتفاق در حالی رخ داد که اپل ساعت مرجوعی را مجددا و تحت شرایط مختلف تست کرد منتها ساعت هیچوقت به اندازه‌ای از داغی نرسید که به پوست دست آسیب برساند. اما شکایت بریسی را پذیرفت و تمام هزینه‌ی ساعت را به او برگرداند.

در وب‌سایت خود اپل، لیست چیزهایی که در ساخت خود ساعت و بند اپل واچ استفاده شده است وجود دارد و کاربران می‌توانند در صورتی که از حساسیت‌های پوستی خود آگاه هستند به آن مراجعه و قسمت مورد نظر را مطالعه کنند. اگرچه هیچ شواهدی مبنی بر سوختگی یا حساسیت پوست دست بر اثر استفاده از اپل واچ در این وب‌سایت ذکر نشده است اما اپل به این موضوع اشاره داشت که شاید پوست دست برخی از افراد به این ساعت‌ها حساسیت نشان دهد. همچنین در ادامه آمده است که تعداد کمی از افراد شاید به یک سری مواد خاص حساسیت داشته باشند که این موضوع به خاطر آلرژی آن‌ها، یک سری صابون‌های خاص،‌ تعریق یا عوامل محیطی باشد.

راه‌حل چیست؟

اپل برای اینکه دیگر چنین اتفاقی رخ ندهد، به کاربران خودش پیشنهاد می‌کند پوست دستشان را خشک و تمیز نگه دارند و مراقب باشند اگر پوست دستشان به بند پیش‌فرضی که برای اپل واچ در نظر گرفته شده است حساسیت نشان می‌دهد، از بندهای شخص ثالث استفاده کنند یا اینکه اگر تمایل دارند از بندهای شخص ثالث استفاده کنند بسیار مراقب باشند که آن را از شرکتی معتبر تهیه کنند. همچنین سعی کنید همیشه ساعت خود را اندکی شل روی دست خود ببندید چرا که محکم و سفت بستن ساعت خود می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات و حساسیت‌های پوستی باشد.

دکتر استیون فلدمن هم از تجربه‌ی خود با یک بیمار که او هم به خاطر استفاده از اپل واچ با مشکل پوستی مواجه شده بود می‌گوید: «مشکلات اینچنینی بسیار نادر هستند و اصلا هم نباید نگرانی از این بابت وجود داشته باشد. حساسیت‌های پوستی در نتیجه‌ی استفاده از ساعت یک پدیده‌ی غیر متداول و استثنائی به حساب می‌آید به طوری که من حین خرید ساعت هوشمند اصلا به آن فکر هم نمی‌کنم».

استفاده از نیکل در ساعت‌های هوشمند و همچنین اپل واچ می‌تواند باعث حساسیت‌های پوستی شود

دکتر فلدمن با همکاری یکی از دانشجویان دوره‌ی پزشکی گزارشی در رابطه با حساسیت‌های پوستی که در نتیجه‌ی استفاده از اپل واچ بوجود آمد نوشتند. آن‌ها دریافتند که در ساخت بسیاری از ساعت‌های هوشمند که شامل اپل واچ‌ها هم می‌شود از نیکل استفاده شده است که می‌تواند باعث و بانی اصلی حساسیت‌های پوستی باشد. آن‌ها همچنین در توضیحات خود به این موضوع هم اشاره داشتند که کاربران برای اینک ساعت هوشمندشان ضربان قلب آن‌ها را به درستی اندازه بگیرد و سایر سنسورها هم عملکرد بهتری داشته باشند مجبور می‌شوند آن را محکم‌تر روی دست خود ببندند که این موضوع در کنار استفاده از ترکیبات شیمیایی در ساخت برخی از قسمت‌های ساعت می‌تواند التهابات را بیشتر هم بکند.

حال سؤال اینجاست که اگر کاربری پوست حساسی داشته باشد، چطور می‌تواند از اپل واچ یا به طور کلی از ساعت هوشمند استفاده کند؟ دکتر فلدمن می‌گوید از آنجایی که هم ساعت و هم بند به طور کاملا مستقیم و در طول روز یا حتی هنگام خواب با پوست دست در ارتباط هستند، باید در ابتدا ببینید پوست دستتان با موادی که در ساعت آن ساعت استفاده شده است حساسیت دارد یا خیر. اگر هیچگونه حساسیتی ندارید و باز هم چنین مشکلی گریبان‌گیر شما شد، به احتمال بسیار فراوان مشکل از ساعت است و باید مانند بریسی، گزارش این موضوع را برای اپل ارسال کنید. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که اگر ساعت را به اپل مرجوع کنید، ممکن است هیچوقت نتوانید دوباره آن را پس بگیرید.

کاربر همیشه این حق را خواهد داشت که در مقابل درخواست شرکت سازنده مبنی بر مرجوعی محصول مشکل‌دار «نه» بگوید. در نتیجه مجبور نیست خود را با پاسخ شرکت سازنده قانع کند و در عوض فرصت خواهد داشت خودش به بررسی آن بپردازد و اگر هم مشکلی وجود داشت، خودش در صدد برطرف کردن آن باشد. اما مشکل اینجاست که کاربران کشور ما گزینه‌ی مرجوعی به شرکت اپل را در مقابل خود ندارند و بالاجبار باید گزینه‌ی دوم را انتخاب کنند یا موضوع را با فروشگاه مربوطه در میان بگذارند.

همان‌طور که در بالا هم اشاره شد، بریسی اولین نفری نیست که پوست دستش به اپل واچ حساسیت نشان داد و قطعا آخرین نفر هم نخواهد بود. اما نکته‌ی مهمی که وجود دارد تعداد افرادی است که از این بابت شکایت کرده‌اند. در بالا به این موضوع اشاره داشتیم که فعلا فقط ۱۸ نفر از بابت سوختگی یا حساسیت دستشان گله‌مند بودند و این تعداد برای شرکتی که از لحاظ فروش ساعت هوشمند در جهان در صدر قرار دارد بسیار کم است.

در بین گوشی‌های هوشمند هم مثلا دیده می‌شود که انفجار رخ دهد، ماژول دوربین بشکند، داغی بیش از حد اتفاق بیفتد یا گوشی به صورت ناگاهانی خاموش شود. شاید چندصد گزارش مبنی بر مشکلات عجیب و غریب یک گوشی خاص منتشر شود اما چون آمار فروش میلیونی است، این مشکلات اصلا به چشم نمی‌آیند و در واقع به قول دکتر فلدمن، استثنائی و غیر متداول به حساب می‌آیند.

بنابراین می‌توان گفت مشکلی که در اثر استفاده از اپل واچ ممکن است برای پوست دست بوجود بیاید به سادگی قابل درمان است اما به نظر می‌رسد اگر واقعا پوست حساسی دارید، دیگر نمی‌توانید از این ساعت استفاده کنید. مگر اینکه حساسیت شما به بند ساعت باشد که خوشبختانه به لطف شرکت‌های شخص ثالث تولیدکننده‌ی بند، می‌توان بالاخره ماده‌ای که متناسب با پوست دستتان هست را یافت.

آیا شما هم تاکنون با اپل واچ یا ساعت هوشمند خود به مشکل حساسیت پوست دچار شده‌اید؟