ساخت اتاقی که بطور عجیب محصولات الکترونیکی را شارژ می‌کند

هدف آرمانی در استفاده از فناوری شارژ بی‌سیم وارد شدن به اتاقی است که به‌صورت خودکار همه وسایل شما را شارژ کند. حالا محققان توانسته‌اند اتاق ایمنی بسازند که می‌تواند از طریق میدان‌های مغناطیسی با نرخ ۵۰ وات به دستگاه‌های شما برق برساند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، هدف آرمانی در استفاده از فناوری شارژ بی‌سیم وارد شدن به اتاقی است که به‌صورت خودکار همه وسایل شما را شارژ کند. حالا محققان توانسته‌اند اتاق ایمنی بسازند که می‌تواند از طریق میدان‌های مغناطیسی با نرخ ۵۰ وات به دستگاه‌های شما برق برساند.

پژوهشگران دانشگاه میشیگان و دانشگاه توکیو با همکاری یکدیگر اتاقی ساخته‌اند که برق در هوای آن جریان دارد. این ایده می‌تواند در آینده تمام ساختمان‌ها را پوشش داده و همه اتاق‌ها را به ایستگاه‌های شارژ بی‌سیم تبدیل کند. «الانسون سمپل»، استاد علوم کامپیوتر و مهندسی دانشگاه میشیگان می‌گوید: «این فناوری سطح توان دنیای رایانش همه‌جا حاضر را افزایش می‌دهد. از این طریق می‌توانید کامپیوتر خود را هرجا خواستید بگذارید و دیگر نگران شارژ کردن آن نباشید.»

سمپل ادامه می‌دهد: «این فناوری همچنین می‌تواند کاربردهای پزشکی متنوعی داشته باشد؛ برای مثال دستگاه‌هایی که در قلب کار گذاشته می‌شوند به سیمی نیاز دارند که از داخل بدن می‌گذرد و به یک منبع انرژی خارجی وصل می‌شود. فناوری حاضر قادر است ریسک عفونت را کاهش داده و کیفیت زندگی بیماران را بالا ببرد.»

خازن‌های محدودی که داخل دیوارها کار گذاشته می‌شوند

محققان حالا در تلاشند تا اندازه قطعات را آن‌قدر پایین بیاورند که امکان حمل آن‌ها وجود داشته باشد. در گذشته هم نمونه‌هایی از این فناوری وجود داشت، اما خطر آسیب‌رسانی با تشعشعات ریزموج را به وجود می‌آورد. ولی محققان می‌گویند این راهکار کاملا ایمن است. چون سیستم آن‌ها از دستگاه‌هایی به نام خازن محدود استفاده می‌کند. این دستگاه‌ها را می‌توان درون شکاف دیوارها کار گذاشت تا میدان‌های مغناطیسی قوی به وجود بیاورند.

این سازوکار نسبت به سایر سیستم‌های شارژ بی‌سیم بهبود چشمگیری داشته است، چون در گذشته فقط می‌توانستیم حجم بالایی از انرژی را در فاصله کوتاه چند میلی‌متری منتقل کنیم یا مقدار کمی انرژی را به فواصل دور برسانیم. پژوهشگران حالا می‌خواهند از این فناوری در ساختمان جدیدی در پردیس دانشگاه میشیگان استفاده کنند. با این حال، ظاهرا برای پیاده‌سازی این سیستم در جهان واقعی هنوز سال‌ها فاصله داریم.