وقتی یک قطعه کوچک‌تر از قوطی کبریت به بحران خودروسازان آمریکایی تبدیل می‌شود

کمبود تولید قطعات الکترونیکی خودرو که از قضا از قوطی کبریت هم کوچک‌تر هستند به بحرانی سراسری در صنعت خودروسازی آمریکا بدل شده است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، کمبود تولید قطعات الکترونیکی خودرو که از قضا از قوطی کبریت هم کوچک‌تر هستند به بحرانی سراسری در صنعت خودروسازی آمریکا بدل شده است.

اگرچه ممکن است قطعات الکترونیکی و تراشه‌ها از نظر اندازه کوچک‌تر از یک قوطی کبریت باشند اما کمبود جهانی این قطعات باعث شده تا تولید خودرو در آمریکا تقریبا متوقف شود.

این تراشه‌ها درواقع مدارهایی هستند که برای تولید خودرو ضروری بوده و به خاطر تبعات شیوع کرونا و افزایش تقاضا برای قطعات الکترونیکی برای تولید تجهیزات مورد نیاز برای دورکاری کارمندان، جهان با کمبود تولید این قطعات مواجه شده است.

هفته گذشته شرکت خودروسازی جنرال موتورز اعلام کرد که به خاطر نبود تراشه‌های الکترونیکی تقریبا تمام خطوط تولید خود در آمریکای شمالی را متوقف می‌کند.

شرکت فورد و فولکس واگن نیز هم اکنون بخشی از خطوط تولید خود را تعطیل کرده و طی ماه‌های گذشته هم شاهد اتفاق مشابهی در شرکت‌های خودروسازی سوبارو، بنز، تویوتا، نیسان و استلانتیس بوده‌ایم.

این قطعات به صورت مشترک هم در تولید خودرو کاربرد داشته و هم در تولید آیپاد و تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در تولید خودرو این تراشه‌ها یا مدارهای الکترونیکی همه چیز را کنترل می‌کنند و از کنترل باتری گرفته تا تجهیزات رفاهی و کمک راننده برعهده این قطعات است.

کارشناسان می‌گویند: افزایش استفاده از این قطعات در صنعت تولید تجهیزات مربوط به دورکاری و همچنین آموزش از راه دور در کنار اختلال در تولید آنها اصلی‌ترین مشکلی است که خودروسازان با آن روبرو هستند.

البته این تمام مشکل خودروسازان نیست؛ چراکه آنها هم اکنون با کمبود باتری و افزایش قیمت مواد اولیه هم مواجه هستند.