سایت خبری طلا

تأسیسات حیاتی عربستان هدف حمله‌ای گسترده قرار گرفت

منبع: فارس


چند ساعت پس از اعلام سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره انجام یکی از بزرگترین عملیات‌های نظامی ارتش یمن در خاک عربستان، منابع سعودی از هدف قرار گرفتن تأسیسات حیاتی در جنوب عربستان خبر دادند.


به گزارش سایت طلا ،منابع سعودی، بامداد امروز (جمعه)، گزارش دادند که تأسیسات جنوبی عربستان در قالب یک عملیات نظامی گسترده هدف حمله قرار گرفته است.

منابع مذکور به شبکه «المیادین» خبر دادند که صدای چند انفجار بزرگ، جای جای منطقه جیزان و چند منطقه دیگر را در جنوب عربستان به لرزه درآورده است.

این منابع اضافه کردند که یک حمله هوایی گسترده تأسیسات حیاتی عربستان سعودی را در عمق خاک این کشور هدف قرار داده است.

طبق گفته این منابع، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن جزئیات مربوط به این عملیات تهاجمی را بعدازظهر امروز اعلام خواهند کرد.

 در همین ارتباط، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعدازظهر روز گذشته خبر داد که ارتش یمن، بعدازظهر امروز (جمعه)، کنفرانسی مطبوعاتی برگزار خواهد کرد و جزئیات مربوط به یکی از «بزرگترین عملیات‌های نظامی»‌ نیروهای مسلح این کشور را به همراه تصاویر اثبات‌کننده اعلام خواهد کرد.

منابع سعودی خاطر نشان کردند که این اولین باری است که ارتش یمن چند ساعت پیش از انجام عملیات از زمان اعلام جزئیات آن خبر می‌دهد.

این در حالی است که ائتلاف سعودی بامداد امروز انجام حمله‌ای گسترده به جنوب عربستان را تأیید کرد. با این حال، مدعی شد که چهار پهپاد انتحاری و یک موشک بالستیک را که به سمت منطقه جازان شلیک شده بود، رهگیری کرده است.

ارتش یمن همواره تأکید کرده است که تا زمان تداوم محاصره و حملات ائتلاف سعودی علیه اراضی یمن به حملات مشروع خود علیه اهداف نظامی در خاک عربستان سعودی ادامه خواهد داد.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. 

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.