قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد، تاکید کرد: استانها برای کاهش هر چه بیشتر قیمت سیمان به صورت ویژه پای کار بیایند.
به گزارش سایت طلا ، از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سید رضا فاطمیامین» در جلسه ویدئوکنفرانسی با رؤسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها و مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانی با موضوع بررسی مسایل مرتبط با صنعت سیمان، افزود: همه فعالان صنعت سیمان مکلف به ثبتنام در سامانه جامع تجارت و ثبت اطلاعات خرید و فروش در سامانه «افق» هستند.
وی با بیان اینکه موضوع سیمان در قالب یک برنامه سهماهه بهصورت مداوم رصد و پایش خواهد شد، اضافهکرد: قیمت سیمان در بورس با اجرای این برنامه متعادل شد و قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامهداد: قیمت سیمان به صورت پاکتی به زیر ۲۵ هزار تومان رسید و قیمت سیمان فله هم نزدیک به ۱۸ هزار تومان ارزانتر شد.
فاطمیامین با بیان اینکه بهصورت کلان برای تعدیل قیمت سیمان به موفقیتهای خوبی رسیدهایم، تصریحکرد: استانها باید بیشتر از این پای کار بیایند و کار به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه عرضه سیمان در بورس تجربه خوبی بوده است، گفت: کارها باید با جدیت هر چه بیشتر دنبال شود و انتظار میرود همه پروژهها از جمله ۱۹ پروژه نظام توزیع و پوشش کالا در سامانه با قدرت ادامه یابد.
به گزارش سایت طلا، فاطمیامین پیشتر نیز با بیان اینکه قیمت سیمان به نرخ پیش از قطعی برق بازگشته، گفته بود: اقداماتی که در جریان کنترل قیمت سیمان در وزارت صنعت انجام شد، برخورد تعزیراتی و دستوری نبود؛ بلکه اصلاح ساختارها منجر به تعادل بازار و کاهش قیمتها شد.
همچنین روز گذشته دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان به ایرنا گفت: در زمان تامین ۱۰۰ درصدی برق، ماهانه بین ۵.۵ تا ۶ میلیون تن سیمان در کشور تولید میشد که با تامین ۶۵ درصدی برق به حدود ۴.۸ تا پنج میلیون تن کاهش یافته است؛ اما با وجود این کاستیها بازار را دوباره به تعادل رساندیم.
«عبدالرضا شیخان» تصریحکرد: درخواستی که فعالان سیمانی در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت داشتند، تامین برق و سوخت برای واحدها بدون توقف در سال بود، زیرا هر زمان وقفهای در تامین این دو خدمت اساسی به وجود آمده، تولید، عرضه و در نتیجه بازار ملتهب شده است.
وی، همچنین بر لزوم تامین سوخت دوم (مازوت) برای کارخانجات بهویژه در فصل سرما که عمده قطعی گاز در این ایام اتفاق میافتد، تاکید کرد و افزود: به این منظور همه واحدهای تولیدی مخازن ذخیره سوختشان را آماده کردهاند و فقط یک هماهنگی بین وزارتخانههای صنعت و نفت نیاز است تا همه این مخازن از مازون پُر شوند.