بایدها و نبایدهای تیروئید کم کار که باید آن ها را رعایت کنید
غده تیروئید یکی از کلیدی ترین غدد داخلی بدن است که میزان و نحوه عملکرد آن تاثیر بسزایی در عملکرد دیگر ارگان های بدن دارد.
غده تیروئید یکی از کلیدی ترین غدد داخلی بدن است که میزان و نحوه عملکرد آن تاثیر بسزایی در عملکرد دیگر ارگان های بدن دارد.
یکی از اختلالات رایج غده تیروئید، کم کاری تیروئید است که تاثیرات زیادی در بدن و سبک زندگی شما می گذارد. برای برطرف کردن این بیماری در ابتدا به پزشک مراجعه کنید و بایدها و نبایدهای این بیماری را جدی بگیرید.
۱.تغذیه مناسب داشته باشیم
یک رژيم غذایی مناسب، فاقد کافئین و قند (کربوهیدرات) است.
۲.مصرف پروتئین
مغزها، کرهی مغزها، محصولات دامیِ بدون آنتی بیوتیک (ارگانیک، گوشت دامهای محلی و علفخوار، تخم مرغ و ماهیهای پرورشیِ سالم) و حبوبات حاوی پروتئین هستند
۳.مصرف چربی های سالم
سالم مانند روغن زیتون، روغن حیوانی، آووکادو، تخم کتان، ماهی، مغزها، کرهی مغزها، پنیر و ماست پرچربِ بدون هورمون و آنتیبیوتیک و شیر نارگیل
۴.مصرب مواد مغذی
عبارتند از ویتامین D، آهن، اسید چرب امگا ۳، سلنیوم، روی، مس، ویتامین A و ویتامین B و یُد.
۵.مصرف خوراکیهای ایجادکنندهی گواتر را محدود کنیم
عبارتند از: انواع کلم (بروکلی، بروکسل، گل کلم، کلم پیچ، کلم قمری)، شلغم، ارزن، اسفناج، توت فرنگی، هلو، شاهیِ آبی، بادام زمینی، تربچه و سویا.
۶.خوردن غذاهای کامل (فرآوری نشده)، التهابهای خاموش خود را درمان کنیم.
۷. همچنین این محدودیت های غذایی را جدی بگیرید
روغن کانولا را محدود مصرف کنید، ترب تربچه محدود مصرف کنید، انواع کلم کلم بروکلی و غیره پخت مصرف شود، شلغم به صورت پخته مصرف شود، بادام زمینی محدود یا بهتر است اصلاً مصرف نشود و مصرف سویا را نیز محدود کنید.