همه ما می دانیم که قرار دادن اکثر مواد غذایی در یخچال باعث افزایش طول عمر آنها می شود اما این موضوع درباره همه غذا ها صادق نبوده و برخی از مواد غذایی ممکن است در یخچال حتی زودتر خراب شوند.
1. آووکادو: قرار دادن آووکادو در یخچال مانع از رسیدن کامل میوه شده و بر روی طعم آن تاثیر می گذارد. تنها در شرایطی این میوه را در یخچال قرار دهید که آن را خورد کرده باشید یا کاملا رسیده باشد.
2. موز: موز در دمای اتاق بسیار بهتر از درون یخچال باقی می ماند. اگر می خواهید فرایند رسیدن موز کاهش پیدا کند سر آن را با دستمال یا نایلون ببندید و اگر می خواهید سریع تر برسد آن را درون یک کیسه کاغذی قرار دهید.
3. نان: عموما قرار دادن نان در یخچال باعث می شود که بسیار دیر تر کپک بزند اما این به قیمت بیات شدن و از دست رفتن کیفیت نان است. نان را یا تازه بخورید و یا در فریزر قرار دهید.
4. کدو حلوایی: این نوع از کدو می تواند تا یک ماه در یک فضای تاریک و خنک سالم باقی بماند و قرار دادن آن در یخچال صرفا باعث اشغال کردن فضا می شود.
5. کیک: بسیاری از کیک ها برای سالم و تازه ماندن نیاز به قرار گیری در یخچال ندارند و در بیرون از یخچال کیفیت بالا تری خواهند داشت. هرچند برخی از انواع کیک ها مانند چیز کیک، کیک های میوه ای یا دارای خامه حتما باید در یخچال نگهداری شوند.
6. شکلات: قرار دادن شکلات در یخچال می تواند باعث تغییر طعم آن شود. بهتر است شکلات را در یک مکان خنک و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.
7. خیار: اگر خیار را در یخچال قرار دهید حداکثر می توانید به مدت یک هفته از آن نگهداری کنید اما در بیرون از یخچال تا دو الی سه هفته ماندگاری خواهد داشت.