سفیده تخم مرغ بهتر است یا خوردن تخم مرغ کامل؟
در بسیاری از دستور های رژیم غذایی و ورزشی توصیه شده است که از خوردن زرده تخم مرغ خودداری کنید و روزانه تعداد زیادی سفیده تخم مرغ مصرف کنید. آیا این کار برای سلامتی شما مناسب است؟
در بسیاری از دستور های رژیم غذایی و ورزشی توصیه شده است که از خوردن زرده تخم مرغ خودداری کنید و روزانه تعداد زیادی سفیده تخم مرغ مصرف کنید. آیا این کار برای سلامتی شما مناسب است؟
در ابتدا جدول مشخصات سلامتی و موادمغذی تخم مرغ کامل و سفیده را با هم بررسی می کنیم:
در یک عدد تخم مرغ کامل:
کالری ۷۱
پروتئین ۶ گرم
چربی ۵ گرم
کلسترول ۱۸۶ میلی گرم
و در سفیده تخم مرغ:
کالری ۱۸
پروتئین ۴ گرم
چربی ۰گرم
کلسترول ۰ گرم
همانطور که از جدول مواد مغذی این دو ماده غذایی مشخص است سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین و در عین حال کم کالری، فاقد چربی و کلسترول است که آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل می کند.
سفیده تخم مرغ همچنین برای افرادی که نیاز به پروتئین بالا و در عین حال مراقبت از کالری دریافتی دارند مانند ورزشکاران بسیار مفید است.
از طرف دیگه تخم مرغ کامل طیف وسیعی از ویتامینها، مواد معدنی پروتئین و چربی های سالم را دارد که در سفیده موجود نیست.
در نهایت اگر شما از رژیم غذایی کاهش وزن استفاده می کنید سابقه خانوادگی بیماری قلبی و سطح کلسترول بالایی دارید سفیده تخم مرغ ممکن انتخاب سالم تری برای مصرف روزانه شما باشد.
همچنین به یاد داشته باشید به طور کلی تخم مرغ ویتامین ها، مواد مغذی و مواد معدنی ای را دارا است که می تواند به شما در ساخت و ترمیم ماهیچه ها و اندام ها، حافظه ، رشد مغز و عملکرد مغز، محافظت در برابر بیماری های قلبی، جلوگیری از کم خونی و رشد موها و ناخن های سالم و قوی کمک کند.