دیگر این اشتباه را در هنگام خوردن سینه مرغ مرتکب نشوید

معمولا گفته می شود که بهترین و سالم ترین قسمت مرغ سینه مرغ است اما خوردن سینه مرغ با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

خبر را برای من بخوان

مرغ منبع خیلی خوبی از پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می کند . گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو ، چربی اشباع کمتری دارد ( پوست مرغ البته سرشار از چربی اشباع شده است که باید قبل پخت و پز حتما کنده شود).

به یاد داشته باشید مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B۳ ( نیاسین ) است که یک ویتامین ضد سرطان است.

طبعا توصیه‌ها بر این است که در طبخ، پوست مرغ مصرف نشود، چرا که از نظر تغذیه‌ای، پوست دارای چربی بالایی است و اسید چرب اشباع و کلسترول بالایی دارد، به همین جهت میزان کالری بیشتری را نیز ایجاد می‌کند.

پوست مرغ

از سویی تصور عامه بر این است که ترکیباتی در پوست مرغ انباشته است که منجر به بیماری‌ها می‌شود و اختلالات هورمونی در زنان و دختران را پدید می‌آورد و مساله دیگر، اختلالات سرطانی است که در درازمدت ایجاد می‌شود؛ ولی نگرانی ها بر آنتی‌بیوتیک‌هایی است که به صورت مکمل به جوجه‌های در حال رشد تزریق یا خورانده می‌شود و در پوست آن ها ذخیره می‌شود؛ چراکه این داروها به صورت منظم جهت سالم نگه داشتن آن ها، به جوجه‌ها داده می‌شود.

جدول ارزش غذایی سینه مرغ بدون پوست
۱۹۸ کالری
چربی ۴/۳ گرم
چربی اشباع ۱/۲ گرم
کلسترول ۱۰۲ میلی گرم
پروتئین ۲۷ گرم
شما برای سوزاندن این میزان کالری به فعالیت های زیر نیازمند هستید:
۵۳ دقیقه پیاده روی
۱۹ دقیقه دویدن
۲۷ دقیقه دوچرخه سواری

سینه مرغ

جدول ارزش غذایی سینه مرغ با پوست:
۳۸۶ کالری
چربی ۱۵/۲ گرم
چربی اشباع ۴/۲ گرم
کلسترول ۱۶۴ میلی گرم
پروتئین ۵۸ گرم

شما برای سوزاندن این میزان کالری به فعالیت های زیر نیازمند هستید:
۱۰۴ دقیقه پیاده روی
۲۷ دقیقه دویدن
۵۴ دقیقه دوچرخه سواری