واکسن سینوفارم برای کودکان کاملا ایمن است

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اثر بخشی واکسن سینوفارم در برابر کرونا برای کودکان را مورد تاکید قرار داد و گفت: این واکسن برای کودکان کاملا ایمن بوده و عوارض آن دقیقا همان عارضه های معمول است که از سایر واکسن ها انتظار می رود.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،دکتر علیرضا ناجی در پاسخ به این سوال که آیا واکسنی که به کودکان تزریق می شود همان واکسن ساخت کمپانی سینوفارم است که تغییراتی در ساختار آن ایجاد شده یا خیر، اظهار داشت: این واکسن همان واکسن سینوفارم مخصوص بزرگسالان است که با کمی تغییرات به لحاظ تغییر در میزان غلظت برای کودکان استفاده می شود.

ناجی، درد در محل تزریق، تب خفیف یا بدن درد را عارضه طبیعی اغلب واکسن ها ذکر کرد و یادآور شد: واکسنی که برای کودکان تزریق خواهد شد، واکسن ایمن و کاملا اثربخش است.

این استاد دانشگاه به والدینی که مانع از تزریق واکسن کرونا به کودکان خود می شوند، هشدار داد: جلوگیری از استفاده از واکسن کرونا ظلمی در حق کودکان محسوب می شود؛ چرا که واکسیناسیون کودکان و دانش آموزان از جنبه های مختلف حائز اهمیت است.

وی با تاکید بر ضرورت آموزش های حضوری برای رشد و تعالی کودکان، اظهار داشت: کودکان نیاز دارند در محیط های واقعی حضور یابند و همچنین در تعامل با همسالان آموزش های لازم را دریافت کنند.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که کودکان می توانند به عنوان کانون های اساسی انتقال ویروس کرونا عمل کنند، اهمیت واکسیناسیون کودکان و دانش آموزان علیه کووید ۱۹ را یادآور شد.

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از وی آورده است: کودکان توانایی رعایت دقیق و بی کم و کاست پروتکل های بهداشتی را ندارند، بنابراین از این منظر نیز واکسیناسیون دانش آموزان و کودکان علیه کرونا مورد توجه است.

ناجی، پوشش حداکثری واکسیناسیون علیه کووید را راهکار اساسی قطع زنجیره این بیماری دانست و افزود: برای دستیابی به ایمنی جمعی حاصل از واکسیناسیون، حتما باید کودکان و نوجوانان خود را در برابر کرونا واکسینه کنیم. با توجه به این که اکنون واکسن هایی در سطح جهان وجود دارد که می تواند برای تزریق به کودکان مورد استفاده قرار گیرد، می توانیم با تزریق این واکسن ها به کودکان و نوجوانان خود، تا حد امکان در مدت زمان کمتری به ایمنی جمعی در برابر کرونا دست یابیم.

وی خاطرنشان کرد: نمی توان گفت با واکسیناسیون کامل کودکان و نوجوانان در برابر کرونا، خطر ابتلای دانش آموزان به این بیماری بعد از بازگشایی حضوری مدارس به صفر می رسد. ولی هرچقدر سطح واکسیناسیون جامعه را افزایش دهیم و به کودکان و نوجوانان واکسن کرونا تزریق کنیم، امکان چرخش ویروس در جامعه کمتر می شود. بنابراین واکسیناسیون کودکان و نوجوانان در سطح جهان می تواند نقش مهمی در تبدیل کرونا از یک بیماری همه گیر جهانی به یک بیماری واگیر شایع در برخی مناطق داشته باشد.