شما دعوتید به بازدیداز نمایشگاه طلاوجواهر تبریز
12 روز و 10 ساعت و47 دقیقه
من می آیم فرم ثبت نام آنلاین

تا چه زمانی باید داروهای روانپزشک را مصرف کنیم؟

ابن سوال برای بسیاری از افراد که به روانپزشک مراجعه کرده اند و تحت درمان دارویی قرار گرفته اند پیش آمده است که در این مطلب به آن پاسخ می دهیم.

خبر را برای من بخوان

بسیاری از افرادی که به روانپزشک مراجعه می کنند به تشخیص روانپزشک باید دارو مصرف کنند و گاهی نیز در کنار مصرف دارو نیاز به گذراندن دوره های رواندرمانی نیز دارند اما همواره این سوال وجود داشته است که داروهای تجویزی را باید تا چه زمانی مصرف کرد؟

نکته اول این است که شما در زمان مصرف دارو باید مرتبا توسط روانپزشک خود بررسی شوید در پاره ای از موارد به تشخیص پزشک داروها کاهش، افزایش، تغییر و یا قطع می شوند اما در غیر این صورت باید از دستور العمل زیر برای مدت زمان مصرف دارو زیر نظر پزشک استفاده کنید.

عموماً ٢ مرحله در درمان دارویی تعریف می‌شود:

دارو

1.مرحله درمان حاد:

درمان حاد به این معنی است که دارو برای کنترل علایم بیماری فعلی تجویز می‌شود .

از آنجایی که مدت درمان روانپزشکی یا زمان پاسخ درمان طولانی است و اثرات درمانی داروها ٤-٣ هفته پس از شروع درمان بروز می‏کند نباید انتظار بهبودی سریع داشت.

از آنجایی که طول درمان در اختلالات روانپزشکی حداقل ٦ ماه می‏باشد بدیهی است که در صورت احساس بهبودی از قطع خودسرانه دارو اجتناب کرده و چنانچه مایل به قطع دارو هستید حتما با روانپزشک مشورت نمائید چرا که داروها باید به صورت تدریجی قطع شوند؛ بدیهی است که قطع ناگهانی داروها سبب بازگشت بیماری خواهد شد.

2. دوره درمان نگهدارنده:

درمان نگهدارنده مربوط به زمانی است که درمان حاد به بهبودی بیمار منتهی شده است. به بیان دیگر، درمان نگهدارنده برای جلوگیری از عود بیماری در نظر گرفته می‌شود و بنابراین در مورد بیماری‌هایی به کار می‌رود که عود کننده است.

این که به کارگیری درمان نگهدارنده لازم است یا نه، و اگر لازم است تا چه زمانی باید ادامه یابد، به عوامل مختلف و متنوعی وابسته است.

لطفاً با روانپزشكتان در مورد طول دوره درمان و لزوم درمان نگهدارنده مشورت كنيد.