جو دوسر یا یولاف که همه جا از آن تعریف می کنند چیست؟
احتمالا در سایت ها و شبکه های اجتماعی درباره جو دوسر، یولاف یا اوت میل زیاد شنیده اید. ما در اینجا قصد داریم بگوییم که جو دوسر چیست و چه خواصی برای بدن انسان دارد.
جو دوسر یا یولاف که همه جا از آن تعریف می کنند چیست؟
احتمالا در سایت ها و شبکه های اجتماعی درباره جو دوسر، یولاف یا اوت میل زیاد شنیده اید. ما در اینجا قصد داریم بگوییم که جو دوسر چیست و چه خواصی برای بدن انسان دارد.
جو دوسر یکی از انواع غلات است که گلوتن ندارد و دارای فیبر گلوکان می باشد که برای سیستم گوارش و کاهش کلسترول و قند خون مفید است.
چون برای تولید نان، مناسب نیست بیشتر به صورت پرگ شده به عنوان سریال صبحانه مصرف می شود. می توان تا 20 درصد آرد آن را به خمیر نان اضافه کرد.
در ایران کشاورزان آن را به عنوان علف هرز گندم می شناسند و لذا از آن استقبال نمی کنند. در صورتی که نوع اصلاح شده آن علف هرز نیست و قیمت آن از گندم خیلی بیشتر است و به آب کمتری از گندم در تولید نیاز دارد.
در کشورهای دیگر به عنوان یکی از مواد غذایی فرا سودمند که اثر تغذیه ای بسیار خوب و سالم سازی برای بدن دارد شناخته شده است و موجب کاهش وزن نیز می شود.
همچنین برای افراد دیابتی مفید است و قند خون را کاهش می دهد. مصرف جو دوسر یا یولاف در نان و یا به صورت سریال صبحانه توصیه می شود.
برخی از نان ها و محصولات که ادعا می شود با جو دوسر تولید شده است به شکل دقیقی مشخص نیست که واقعی باشد و بهتر است پیش از خرید آنها به ترکیبات آن نگاه کنید.