معروف ترین مصلح های موادغذایی را بشناسید
مُصلح های مواد غذایی به ما کمک می کنند تا طبع آن ماده را متعادل کنیم یا به اصطلاح اصلاحش کنیم تا بدنمان به واسطه طبع سرد یا خیلی گرم آن ماده متضرر نشود. این مطلب به طور خاص در طب سنتی به آن اشاره شده است. مواد غذایی دارای طبع سرد را با طبع گرم بخورید و بالعکس.
معروف ترین مصلح های موادغذایی را بشناسید
مُصلح های مواد غذایی به ما کمک می کنند تا طبع آن ماده را متعادل کنیم یا به اصطلاح اصلاحش کنیم تا بدنمان به واسطه طبع سرد یا خیلی گرم آن ماده متضرر نشود. این مطلب به طور خاص در طب سنتی به آن اشاره شده است. مواد غذایی دارای طبع سرد را با طبع گرم بخورید و بالعکس.
در طب سنتی به چهار طبع اساسی سرد، گرم، خشک و تر اشاره شده است. مصرف به تنهایی هر یک از این مواد می تواند برای بدن شما مضر باشد و سلامت شما را تحت تاثیر قرار دهد در نتیجه توصیه می شود که هر یک از این طبع های را با مصلح غذایی آن که دارای طبع متضاد آن است مصرف کنید.
برخی از مواد غذایی را که باید با مصلح غذایی آن ها مصرف شود به شما معرفی خواهیم کرد:
شیر: خرما،دارچین، زنجبیل، گلاب، هل ،عسل ،زعفران
ماست: نعناع،آویشن،زنیان،گل سرخ،سیاهدانه
پنیر: سیاهدانه،زیره،گردو،زیتون
دوغ:آویشن،نعناع،پونه
کشک:سیر،نعناع،پونه
سیب زمینی و تخم مرغ :فلفل سیاه
برنج:زعفران، زیره سیاه،شوید
سالاد:نعناع،روغن زیتون
چای:زنجبیل،دارچین،لیمو
مرغ:زعفران،نعناع
ماهی:فلفل،گردو،خرما
گوشت گاو:دارچین،فلفل،رزماری،سیر
گوشت گوسفند: سماق،مرزه،گشنیز
خیار:نعناع،گلپر،نمک